Opettajat

Alisa Ruokanen / Twerk

Alisa on Twerkkiin erikoistunut tanssija, esiintyjä sekä opettaja, joka kiertänyt monissa tapahtumissa Twerk crewin kanssa ympäri Suomea ja opettanut kaksi vuotta Twerkkiä eri kouluissa Helsingissä. Alisan Twerk-alkeet ovat keskiviikkoisin. Kulttuuritalolla on muutama iso tapahtuma keväällä keskiviikkona, jolloin tunti joudutaan siirtämään evakkoon, mutta tästä ilmoitetaan kaikille tanssijoille ilmoittautumisen yhteydssä.

Ella Halmela / Dancehall

Ella on tanssinut pääasiallisesti dancehallia vuodesta 2012, ja tänä päivänä päivittää osaamistaan mm. dancehall-tanssikoulun jatkuvassa opetuksessa sekä Jamaikalaisten pitämissä workshopeissa. Opetuksessa Ellalle on tärkeää autenttisuus sekä dancehall-kulttuurin tuntemus, mikä näkyy lajin taustoittamisena ja kulttuurin avaamisena. Ellan Dancehall Dancehall Queen style -tunnilla treenataan monipuolisesti muunmuassa lantion ja takapuolen tekniikkaa, akrobatiaa sekä energisiä stepsejä että sensuellisempaa liikettä. Tunneilla harjoitellaan myös koreografioita. Dancehall (unisex) tunnilla tunnelmoidaan lempeämmästä old schoolista räjähtävän energiseen ja gangsta-vaikutteiseen new schooliin. Tunneilla Ella haluaa kannustaa oppilaita itsensä ylittämiseen ja rohkeaan ilmaisuun, tukien oppilaita omien toiveidensa mukaisesti. Tunneilla vallitsee aina turvallinen yhdessä oppimisen meininki.

Gaby Ooi / K-pop & Commercial Street

Gaby on pidetty opettaja sekä pitkänlinjan K-Pop tanssija, ja myös SM-mitalisti Streetlajeissa. Gaby voitti Dancer of the Year kunniamaininnan vuonna 2018 ja esiintyi Japanissa lukuisissa tapahtumissa kuten SOTY Open Styles Japan ja Okinawa Hiphop Festival. Gaby on myös ollut tuomarina SOTY K-Pop tapahtumassa ja pitää maanantaisin uusia K-Pop sekä Commercial Street tanssitunteja.

Ira Saari

Ira Saari / Reggaeton & Commercial Latin

Ira Saarella on pitkä tanssikokemus, painottuen katulajeihin. Vuodesta 2010 päälajina on ollut reggaeton, mitä hän on tanssinut usean eri opettajan tunneilla. Opetusten ohessa Ira esiintyy aktiivisesti, joko omassa lajissaan tai fuusioiden reggaetoniin muita katulajeja. Tunneillaan Ira keskittyy paljon keskivartalon liikkuvuuteen, mm. teettämällä erilaisia isolaatioharjoituksia. Tuntien päällimmäisenä tavoitteena on kuitenkin saada oppilaat heittäytymään reggaetonin kuumaan rytmiin ja tanssimaan itsevarmalla asenteella. Iran tunnit ovat Reggaeton, Commercial Latin ja Salsa x Reggaeton EK-ryhmä.

Krista Nyström / Latin x Street

Krista on aloittanut katutansseilla kilpaillen SM-tasolla, jonka jälkeen on keskittynyt erityisesti Salsaan ja Reggaetoniin asuen myös Kuubassa yli 4 kuukautta. Krista on opettanut sekä esiintynyt paljon ja pitää maanantaisin Latin x Street tanssituntia. Dance.fi on jo kymmenen vuotta tullut tutuksi katutansseja sekä Salsaa hauskasti fuusioivilla esityksillään. Latin x Street tanssitunnilla pyrimme luomaan hauskan tanssitunnin, jossa on kumpiakin elementtejä urbaanilla musiikilla höystettynä.

Unna Terävä

Unna Terävä

Unna on Dance.fi tanssikoulun kasvatti ja arvostettu koreografi sekä tanssiopettaja. Unna sai Finnish Dance Organisation koreografi-stipendin vuonna 2018. Uuden kauden myötä Streetin EK-ryhmät siirtyvät Unnan omille tunneille eri salille seuraavasta kaudesta lähtien ja Dance on mukana tukemassa uutta upeaa starttia Unnan luotsaamille uusille tunneille. Ota yhteyttä unna@grooves.fi ja www.grooves.fi

Tanssikoulu Dance.fi

Tanssikoulu Helsinki - Dance.fi

Osoite: Sturenkatu 4, 00510 Helsinki

Sähköposti: info (at) dance (dot) fi