Opettajat

Anja Raatikainen

Anja Raatikainen

Anja Raatikainen kokenut pitkänlinjan katutanssija, joka ohjaa useita tanssitunteja ja tiiviskursseja tanssikouluissa eri puolella pääkaupunkiseutua. Anja on tanssinut päätoimisesti dancehallia vuodesta 2011, mutta myös hiphop, twerk ja latinalaiset tanssit ovat aina olleet lähellä sydäntä. Ennen katutanssien pariin siirtymistä Anjalla on pitkä tausta kilpatanssin parista. Anja on kisannut SM tasolla monta vuotta ja hän tekee aktiivisesti tanssikeikkoja sekä kouluttautuu alan workshopeilla. Koulutukseltaan Anja on fysioterapeutti ja alan töitä hän tekee päivisin tanssin opettamisen ohella. Opettajana Anja on energinen sekä kannustava. Hänelle on tärkeää, että jokainen löytää oman kehonsa rytmit, ja oppii luonnollisen tavan liikkua ja käyttää kehoaan. Anja haluaa auttaa oppilaita saamaan onnistumisen kokemuksia ja ylittämään itsensä jatkuvasti. Anja opettaa Dance.fi:llä tiistaisin Twerk ja Dancehall Queen Style –tunteja.

Ira Saari

Ira Saari

Ira Saarella on pitkä tanssikokemus, painottuen katulajeihin. Vuodesta 2010 päälajina on ollut reggaeton, mitä hän on tanssinut usean eri opettajan tunneilla. Opetusten ohessa Ira esiintyy aktiivisesti, joko omassa lajissaan tai fuusioiden reggaetoniin muita katulajeja. Tunneillaan Ira keskittyy paljon keskivartalon liikkuvuuteen, mm. teettämällä erilaisia isolaatioharjoituksia. Tuntien päällimmäisenä tavoitteena on kuitenkin saada oppilaat heittäytymään reggaetonin kuumaan rytmiin ja tanssimaan itsevarmalla asenteella.

Unna Terävä

Unna Terävä

Unna on Dance.fi tanssikoulun kasvatti ja pääopettaja. Unna on treenannut eri lajeja monipuolisesti nykytanssista katutanssilajeihin ja osallistunut lukuisille workshopeille niin Suomessa kuin ulkomaillakin. Unna on kisannut, opettanut ja toiminut koreografina useamman vuoden ajan vieden ryhmiä erilaisiin kisoihin ja katselmuksiin hyvällä menestyksellä Opettajana Unna haluaa tarjota oppilaille erilaisia työkaluja ja inspiraatiota itsensä kehittämiseen ja oman tyylin löytämiseen. Erityisen tärkeää on itseilmaisu, yhdessä tekeminen ja lajitekniikka. Unna opettaa maanantaisin hiphoppia ja lyrical hiphoppia, sunnuntaisin siévaa sekä vastaa kisa- ja koulutusryhmistä.

Aleksandra Wieckowska​

Aleksandra Wieckowska

“Allu” on ollut mukana Dance.fi:n toiminnassa pitkään ja on aktiivisesti esiintynyt ja kisannut lajeissa Salsa, Reggaeton sekä Hiphop. Allu vetää koulussamme uutta tuntia, Street & Latin fusion, jossa Dance.fi-tyyliin fuusioidaan kaikkia kolmea lajia.

Ota yhteyttä

Sielukas, laadukas ja edullinen kaikille avoin tanssikoulu.

Tanssikoulu Dance.fi

Osoite:

Sturenkatu 4, 00510 Helsinki

Sähköposti:
Seuraa meitä: