Usein kysyttyä

Miten paketit toimivat?

Kun ostat esimerkiksi 3Packin, valitset ilmoittautuessa koko kaudeksi kolme tuntia lukujärjestyksestä, joilla saat käydä loppukauden ajan. Tunteja ei voi vaihtaa, eikä paketeissa ole korvausmahdollisuutta.

 

Paljon maksaa vain yksi tunti viikossa

Yksi tunti viikossa maksaa 299e, joten edullisimmaksi tulee silti ostaa nyt alennuksessa oleva 2pack (279e) tai 3 pack (299e), näin saat tanssitunteja ilmaiseksi kaupan päälle, vaikka et kävisikään toisella tai kolmannella tunnilla. Yhden tunnin pituus on 55min.

 

Minkälaisia vaatteita otan mukaan tanssitunneille?

Streetlajeissa rennot vaatteet ja vaaleapohjaiset sisäkengät ovat oikein hyvät. Salsatunneille voi tulla myös tanssikorkkareissa sekä Voguessa saattaa olla myös harjoituksia korkokengillä. Twerkissä ja Dancehallissa on hyvä olla polvisuojat. Vaihtovaatteet kannattaa ottaa mukaan, mutta huomatkaa myös että Kulttuuritalon salissa ei ole suihkumahdollisuutta.

 

En ole ikinä ennen tanssinut, uskallanko tulla tunnille?

Alkeistunnille voi tulla koska vain, vaikka kesken kauden. Aikaisempaa tanssikokemusta ei tarvita. Ensimmäinen kerta saattaa silti olla vähän hakemista, sillä kropalla voi mennä hieman aikaa, ennenkuin lihasmuisti alkaa toimia. Ei siis kannata masentua jos ei heti opi kaikkea, harjoitus tekee mestarin. Paraskin tanssija on ollut joskus aloittelija, joten ei syytä huoleen :).

 

Missä tanssikoulu sijaitsee?

Tanssistudiomme sijaitsee osoitteessa Sturenkatu 4. Rautatientorilta pääsee 15 minuutissa tai Sörnäisten ja Pasilasta näppärästi. Töölöstä ja mannerheimintieltä pääsee nopeasti suoraan raitiovaunulla. Tanssikoulun ovi on tummanpunainen ovi heti Helsingin kulttuuritalon pääoven oikella puolella. Koululla ei ole erillisiä odotustiloja ja saliin pääsee 5 minuuttia ennen tuntia.

 

Mikä on edullisin paketti?

Jos harjoittelee vain tunnin viikossa, kehittyminen on kovin hidasta ja viikossa saattaa jo unohtaa viime viikon liikkeet. Eniten aikaa sekä rahaa säästää, jos käy aluksi mahdollisimman monella tunnilla, sillä siinä kehittyy eniten ja saa myös tuloksia nopeiten. Jos käy yli 3 tuntia viikossa, anytime-kortti tulee edullisimmaksi.

 

Olen jo jatkotason tanssija, mille tunnille minun kannattaisi mennä?

Koulussamme on monia jatkotason tunteja ja tämän lisäksi erikoiskoulutusohjelmia, joiden oppilaat pääsevät esiintymään sekä tanssimaan eri tanssitapahtumissa ympäri Suomea. Dance.fi tanssitunneilla opit tekniikan ja tanssisarjojen lisäksi aina luovuutta, omaa tyyliä, esiintymistä, itsevarmuutta sekä läsnäoloa.
Kannattaa katsoa ek-ryhmien hakupäivät ajoissa. Myös joihinkin ryhmiin otetaan uusia tanssijoita kesken kauden, joten kannattaa aina kysyä toimistolta, jos haluaa mukaan.

 

Pitääko tunneille ilmoittautua joka kerta erikseen, vai riittääkö netissä kerran ilmoittautuminen?

Riittää kun ilmoittaudut ensimmäiselle tunnille, jolle olet tulossa.

 

Koska syyskausi ja kevätkausi alkaa? Koska ei ole tunteja?

Syyskausi alkaa 19.8. ja loppuu joulukuun ensimmäisellä viikolla. Kevätkausi alkaa 20.1. ja loppuu toukokuun ensimmäisellä viikolla. Helsingin alueen hiihtolomalla sekä syyslomalla ei ole tunteja. Kulttuuritalolla on muutama iso tapahtuma kauden aikana, jolloin joudumme menemään evakkoon ja pidämme korvaustunnin. Näistä ilmoitetaan ennakkoon ja ajoissa ensimmäisen tunnin yhteydessä. Useimmiten korvaustunti on seuraavana päivänä taikka syysloman aikana.

 

Haluaisin energisen ja hikisen tunnin, minkä otan?

Kaikki tanssituntimme ovat liikunnallisia, mutta erityisesti Dancehall, Twerk ja Reggaeton ovat tunnettuja siitä, että syke nousee ja hiki lentää. Kannattaa ottaa Anytime, joka sisältää 7-8 tuntia viikossa eri tanssilajeja.

 

Opettaja on sairastunut ja tunti peruttu, mistä näen tämän infon? 

Nopealla aikataululla infon saaminen kaikille on erittäin vaikeaa, parhaiten saa kun facebookissa liittyy tanssikoulun omaan ryhmään “Dance.fi tanssikoulun oppilaat”, johon opettajat laittavat itse viestiä jos tulee äkkinäisiä muutoksia. Kannattaa siis aina ennen tuntia vilkaista tuota ryhmä.