Usein kysyttyä

Kun ostat esimerkiksi 3Packin, valitset ilmoittautuessa koko kaudeksi kolme tuntia lukujärjestyksestä, joilla saat käydä loppukauden ajan. Tunteja ei voi vaihtaa, eikä paketeissa ole korvausmahdollisuutta.

Yksi tunti viikossa maksaa 299e, joten edullisimmaksi tulee silti ostaa nyt alennuksessa oleva 2pack (255e) tai 3 pack (299e), näin saat tanssitunteja ilmaiseksi kaupan päälle, vaikka et kävisikään toisella tai kolmannella tunnilla.

Streetlajeissa rennot vaatteet ja vaaleapohjaiset sisäkengät ovat oikein hyvät. Salsatunneille voi tulla myös tanssikorkkareissa sekä Voguessa saattaa olla myös harjoituksia korkokengillä. Twerkissä ja Queenstylessä on hyvä olla polvisuojat

Alkeistunnille voi tulla koska vain, vaikka kesken kauden. Aikaisempaa tanssikokemusta ei tarvita. Ensimmäinen kerta saattaa silti olla vähän hakemista, sillä kropalla voi mennä hieman aikaa, ennenkuin lihasmuisti alkaa toimia. Ei siis kannata masentua jos ei heti opi kaikkea, harjoitus tekee mestarin. Paraskin tanssija on ollut joskus aloittelija, joten ei syytä huoleen 🙂

Tanssistudiomme sijaitsee osoitteessa Sturenkatu 4. Rautatientorilta pääsee 15 minuutissa tai Sörnäisten ja Pasilasta näppärästi. Töölöstä ja mannerheimintieltä pääsee nopeasti suoraan raitiovaunulla. Tanssikoulun ovi Helsingin kulttuuritalon pääoven oikella puolella. Kaikki tunnit ovat Kultsalla, paitsi sunnuntain Siéva Dancemakersin tiloissa aleksis kiven kadulla.

Jos harjoittelee vain tunnin viikossa, kehittyminen on kovin hidasta ja viikossa saattaa jo unohtaa viime viikon liikkeet. Eniten aikaa sekä rahaa säästää, jos käy aluksi mahdollisimman monella tunnilla, sillä siinä kehittyy eniten ja saa myös tuloksia nopeiten. Jos käy yli 3 tuntia viikossa, anytime-kortti tulee edullisimmaksi.

Koulussamme on monia jatkotason tunteja ja tämän lisäksi erikoiskoulutusohjelmia, joiden oppilaat pääsevät esiintymään sekä tanssimaan eri tanssitapahtumissa ympäri Suomea. Dance.fi tanssitunneilla opit tekniikan ja tanssisarjojen lisäksi aina luovuutta, omaa tyyliä, esiintymistä, itsevarmuutta sekä läsnäoloa.
Kannattaa katsoa ek-ryhmien hakupäivät ajoissa. Myös joihinkin ryhmiin otetaan uusia tanssijoita kesken kauden, joten kannattaa aina kysyä toimistolta, jos haluaa mukaan.

Riittää kun ilmoittaudut ensimmäiselle tunnille, jolle olet tulossa.

Syyskausi alkaa elokuun toisella viikolla ja loppuu joulukuun ensimmäisellä viikolla. Kevätkausi alkaa tammikuun toisella viikolla ja loppuu toukokuun toisella viikolla. Helsingin alueen hiihtolomalla sekä syyslomalla ei ole tunteja.

Kaikki tanssituntimme ovat liikunnallisia, mutta erityisesti Dancehall, Twerk ja Reggaeton ovat tunnettuja siitä, että syke nousee ja hiki lentää. Kannattaa ottaa fitness-pack, joka sisältää 5 tuntia viikossa eri tanssilajeja.

Nopealla aikataululla infon saaminen kaikille on erittäin vaikeaa, parhaiten saa kun facebookissa liittyy tanssikoulun omaan ryhmään “Kallion jengi, tanssikoulun oppilaat”, johon opettajat laittavat itse viestiä jos tulee äkkinäisiä muutoksia. Kannattaa siis aina ennen tuntia vilkaista tuota ryhmä.

Etkö löydä etsimääsi tietoa?

Click edit button to change this text. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.